Ülőgarnitúra

Bármi is az elvárása vagy a lehetősége, minden igényét kielégíti az új Dominom ülőgarnitúra család, mely tetszés szerint variálható, bővíthető, változtatható ráadásul a teljes értékű beépített ágyszerkezet és az ágyneműtartó funkció is tartozéka minden összeállításnak. Tegye vonzóbbá és otthonosabbá lakását egy teljesen egyedi Dominom ülőgarnitúrával.

Egy Dominom ülőgarnitúra megrendelése esetén választhat:

  • többféle fotel,
  • különböző méretű kanapék közül.

A különleges egyedi fejlesztésű acél tartoszerkezet (ami a beépített ágyakra és lábtartókra is vonatkozik) teszi lehetővé, hogy a Dominom ülőgarnitúra család minden eleme rendkívüli stabilitással és élettartammal rendelkezik.

A rendkívül szigorú minőségi követelményrendszer (amit üzemünk megkövetel mind az alkatrészbeszállítóktól, mind a saját alkalmazottjaitól) alkalmazása miatt a Dominom ülőgarnitúra családdal szembeni reklamációs kifogás rendkívül alacsony szintű.

A Dominom ülőgarnitúrák Európa számos otthonában családtaggá váltak praktikusságuk, variálhatóságuk és megbízhatóságuk miatt. Megválaszthatja a karfák formáját, szélességét, magasságát. A háttámlák szélességét, magasságát. A beülési mélységet és magasságot. Természetesen választhat bútorkárpitot vagy valódi bőr kárpitozást is. Bővebben tájékozódhat a bútortervezés menüpont alatt.

Ha sikerült felkeltenünk érdeklődését, keresse mintatermünket, ahol munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére. Amennyiben módjában áll, hozzon magával lakásalaprajzot vagy pontosan, mérje meg a rendelkezésére álló helyet. A konkrét méretek ismeretében kollégáink számítógépes program segítségével megtervezik a szóbajöhető bútor-összeállítási variációkat a rendelkezésre álló hely legoptimálisabb kihasználásának figyelembevételével.

Mintatermünk elérhetőségét megtalálja a Mintaterem/Kapcsolat menüpontban.

Szereti otthonról intézni ügyeit? Kérjen ingyenes tervezést a tervezés menüpontban, vagy keresse fel mintatermünket!

Reméljük, hamarosan elégedett vásárlóink között köszönthetjük!

 .