Sarok-ülőgarnitúra / Sarokgarnitúra

A Dominom sarokgarnitúra rengeteg méretben és színben előfordulhat. Ennek oka egyszerű, nálunk a sarokgarnitúra egyedi megrendelésre is készül. Ezzel a választási lehetőséggel zárjuk ki, hogy a sarokgarnitúrák ne illeszkedjenek a környezetükbe, néhány centiméter, vagy akár a színe miatt. Ebből is látszik, hogy a sarokgarnitúrák kiválasztásánál az igényeink sokfélék: szín, méret, tartósság, megbízhatóság.

A Dominom Bútorház garantálja a felsorolás második felét. Továbbá rengeteg segítséget tud nyújtani a megfelelő sarokgarnitúra kiválasztásában és tervezésében. Segítünk kiválasztani a karfák formáját, szélességét, magasságát, a háttámlák szélességét, magasságát. A beülési mélységet és magasságot. A lista olvasása ijesztő lehet, és valóban nem járunk messze az igazságtól – egy tökéletes sarokgarnitúra megtervezése és legyártása nem könnyű feladat. Szakembereink ezért állnak rendelkezésükre, ha ezt az opciót választják sarokgarnitúra vásárlása esetén. Garantáljuk, hogy minden kényelmi igénye szerint lesz kialakítva.

Igényeink nem csak kényelmiek lehetnek, sarokgarnitúránk esztétikai tulajdonságai is rendkívül fontosak. A megfelelő bútorszövet kiválasztása is rendkívül fontos egyedi bútorunk vásárlásánál. Hatalmas kínálatunk minden elképzelést, álmot valóra válthat. Minden sarokgarnitúra megrendelhető mindennapos alvásra alkalmas, többféle méretű acél ágybeépítéssel, valamint ágyneműtartó funkciókkal is.

Íme pár példa a már megvalósult álmokra:

Sarokgarnitúra 601 modellSarokgarnitúra 601 modell
Sarokgarnitúra 601 modell