Kanapé, Kanapéágy

Manapság e stresszes világban sok embernek okoz problémát a kényelmetlen, nyugtalan alvástól kialakult fáradtság, mely megnehezíti a mindennapos tevékenységeit. Ingerültebbé, feszültebbé válik, a munkahelyen sem képesek megfelelően teljesíteni valamint kihat a családi életére is. Ha ilyen problémákkal küszködik az ember, érdemes a lelki állapoton kívül a fekhelyet valamint az ágy kiegészítőket is megvizsgálni. Nem csak a matrac minősége fontos, hanem az alvásnak megfelelően kialakított párna is nagy szerepet játszik a pihentető, regeneráló alvásban.

Köztudott, ahhoz, hogy életünk, hosszú, és nyugodt legyen, érdemes tanulmányozni milyen párnára hajtjuk le a fejünket, mivel a regenerálódásban ennek is nagy szerepe van. Ha alvás közben optimális alátámasztást kapnak a csigolyáink, a forgolódási igény csökken, a porcok kevésbé vannak kitéve a terhelésnek és a sejtekkel kitűnően épülnek fel minden éjjel.

Ha Önnek már megvan a megfelelő párnája az alváshoz, keressen fel minket, és válasszon egy hozzá illő ágyat vagy kanapét is!

Kanapéinkat megrendelheti fix vagy ágybeépítéses kivitelben. A keményacéból készülő vázszerkezet lehetővé teszi a mindennapos ágyként történő használatot. A különböző méretű kanapéinkhoz fotelek is rendelhetők. A keményacél vázszerkezetre 10 év garanciát vállalunk!

Bővebben tájékozódhat a bútortervezés menüpont alatt.

Kérjen ingyenes tervezést a tervezés menüpontban, vagy keresse fel mintatermünket!

A képekre kattintva bővebb információt kaphat a minta kanapékról; név, méret, kiinduló ár, beülési mélység, fekvési irány. A jobb és a bal oldalon lévő nyilak segítéségével további kanapé kínálattal ismerkedhet meg.

 .