nagy teherbírású matrac bővebben - Másolás - 50 féle matrac

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

nagy teherbírású matrac bővebben - Másolás

EXTRA TEHERBÍRÁSÚ MATRACOK

100 kg-ot meghaladó testsúly esetén ajánlott az extra teherbírású matracok közül választani ! Ezek a matracok mind alkalmasak hosszú ideig deformáció mentesen megőrizni alakjukat, rugalmasságukat. Testsűrűségük miatt nehezebben lágyulnak, puhulnak mint egy átlagos kereskedelmi forgalomban lévő matrac. Felépítésük szerint lehetnek homogén vagy szendvics, réteges szerkezetűek. A szendvics szerkezetűek kényelmesebbek, de megegyező tartóerővel rendelkeznek. Szendvics szerkezetnél az alsó réteg minden esetben egy nagy sűrűségű ortopédikus habszivacs, vagy hideghab, ami a stabil alátámasztást biztosítja, a felső réteg egy rugalmas puhább réteg ami a kényelemről gondoskodik.
Ezeket a matracokat egyedi méretben és vastagságban is megrendelheted !

A matracok árai, nem tartalmazzák a matrachuzatok árát! Minden matracot megvásárolhatsz többféle huzattal, de akár huzat nélkül is.

A választható huzatokról O ITT O olvashatsz bővebben !


Két féle matrac vastagságból választhatsz. A vastagabb változat tartósabb, tulajdonságai jobban érvényesülnek, formáját, rugalmasságát hosszabb ideig megőrzi.

Minden nagy teherbírású matrac típus  kipróbálható mintatermünkben, valamint megrendelhető egyedi méretben, vastagságban is !

A szivacs és hideghab matracok sűrűsége határozza meg a minőséget. ( pl. 30 kg/m3 )


A sűrűbb /nagyobb szám/ típusok tartósabbak, formájukat hosszabb ideig megőrzik.

Minőség

Vásárolj habszivacsot vagy szivacs matracot, minősített gyárból.
Német technológia, Német minőség !

Az egész gyártási folyamat zárt, szennyeződésmentes környezetben történik. A folyamatos minőségről számítógépes technológia gondoskodik. A gyártási folyamat és a végtermékek több minőségbiztosítási rendszer tanusítványát elnyerték.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz