memóriahabos matracok bővebben - Másolás - 50 féle matrac

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

memóriahabos matracok bővebben - Másolás

Memóriahabos matracok

A memória habszivacsból, az úgynevezett viscoline vagy másnéven Tempur habból készülő matracok, a ma létező legjobb és legdrágább matractípusok. A memória habszivacsot a NASA kutatómérnökei fejlesztették ki, az űrhajósok testét startoláskor érő hatalmas terhelés elnyelésére.
Legjellemzőbb és legkülönösebb tulajdonság
a a lágyság, puhaság, mellyel a testet lágyan körül öleli , puhán és melegen tartja a benne fekvőt, gyakorlatilag nem fejt ki ellenállást a rá ható nyomatékkal szemben. Különleges tulajdonságai miatt  elsősorban az egészségügyben használt matracok és párnák céljára alkalmas habszivacsok, mert megakadályozzák az úgynevezett felfekvési sebek kialakulását.
A memória habokat minden esetben egy normál vagy kemény  habszivacs tetejére ragasztják, a felhasználó számára ideális vastagságban. Ez a vastagság testsúlytól és alvási szokásoktól függően 2 - 10 cm. között mozoghat.
Az alsó hordozó szivacs vastagságának minimum 13 - 15 cm-t szoktunk ajánlani.

A matracok árai, nem tartalmazzák a matrachuzatok árát! Minden matracot megvásárolhatsz többféle huzattal, de akár huzat nélkül is.

A választható huzatokról O ITT O olvashatsz bővebben !


Két féle matrac vastagságból választhatsz. A vastagabb változat tartósabb, tulajdonságai jobban érvényesülnek, formáját, rugalmasságát hosszabb ideig megőrzi.

Minden memória matrac típus  kipróbálható mintatermünkben, valamint megrendelhető egyedi méretben, vastagságban is !

A szivacs és hideghab matracok sűrűsége határozza meg a minőséget. ( pl. 30 kg/m3 )


A sűrűbb /nagyobb szám/ típusok tartósabbak, formájukat hosszabb ideig megőrzik.

Minőség

Vásárolj habszivacsot vagy szivacs matracot, minősített gyárból.
Német technológia, Német minőség !

Az egész gyártási folyamat zárt, szennyeződésmentes környezetben történik. A folyamatos minőségről számítógépes technológia gondoskodik. A gyártási folyamat és a végtermékek több minőségbiztosítási rendszer tanusítványát elnyerték.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz