Memória szivacs - 50 féle matrac

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Memória szivacs

Memória / emlékező / habszivacsok:

A szivacsokra tudunk több féle huzatot is készíteni. A huzatokat megnézheted ..itt...

A memória habszivacs, az úgynevezett viscoline hab, a ma létező legjobb és legdrágább habszivacs. A NASA kutatómérnökei fejlesztették ki, az űrhajósok testét startoláskor érő hatalmas nyomás elnyelésére.
Legjellemzőbb és legkülönösebb tulajdonságuk a lágyság, puhaság, mellyel a testet lágyan körül öleli , puhán és melegen tartja a benne fekvőt, gyakorlatilag nem fejt ki ellenállást a rá ható nyomatékkal szemben. Különleges tulajdonságai miatt  elsősorban az egészségügyben használt matracok és párnák céljára alkalmas habszivacsok.

A memória habokat minden esetben egy normál vagy kemény típúsú habszivacs tetejére ragasztják rá, a felhasználó számára ideális vastagságban. Ez a vastagság testsúlytól és alvási szokásoktól függően 3 - 10 cm. között mozoghat.
Az alsó hordozó szivacs vastagságának minimum 13 - 15 cm-t szoktunk ajánlani.

Már kész memória matractesteket is rendelhetsz nálunk.

Meglévő ágyak ,matracok fekvőfelületének a javítására is használhatod a memória habokat. Ebben az esetben nem szükséges az alsó hordozó szivacsréteg, mert ezt a szerepet betölti a meglévő ágy vagy ágymatrac.

Minőség

Vásárolj habszivacsot vagy szivacs matracot, minősített gyárból.
Német technológia, Német minőség !

Az egész gyártási folyamat zárt, szennyeződésmentes környezetben történik. A folyamatos minőségről számítógépes technológia gondoskodik. A gyártási folyamat és a végtermékek több minőségbiztosítási rendszer tanusítványát elnyerték.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz