Habszivacstáblák - Másolás - 50 féle matrac

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Habszivacstáblák - Másolás

Szivacsok, egyedi méretre, formára vágva.
Válaszd ki a habszivacs típusát, majd az "árazás" gombnál, írd meg mekkora méretekre van szükséged !
Visszahívunk telefonon és tájékoztatunk az árakról.

Szivacs neve: Basic 38.
Ortopédikus habszivacs
Minőség :alap, 25kg/m3
Keménység: átlagos, 38
Szín : lila  


Ezt a habszivacsot használják az átlagos minőségű ülőgarnitúrákba, ágyakba, matracokba. Alkalmas ágymatracnak, fedőmatracnak, kerti bútorok, hintaágyak szivacsozásának elkészítéséhez. Nem túl magas sűrűsége miatt csak lakossági felhasználásra ajánlott, átlagosnál nem nagyobb terhelés mellett.

Szivacs neve: Elastic 38.
Ortopédikus habszivacs
Minőség :Jó. 30 kg/m3
Keménység: átlagos, 38
Szín : fehér.


Az előzőnél jobb minőségű, tartósabb habszivacs. Ülőgarnitúrák, matracok alapanyaga. Viszonylag puha, ezért a puha üléskomfortot, vagy a puha matracokat kedvelők válasszák ! Alkalmas ágymatracnak, fedőmatracnak, kanapék, ülőgarnitúrák ülőfelületének kialakítására.  Tulajdonságai érvényesüléséhez ajánlott a minimum 15 cm-es vastagság.

Szivacs neve: ZDO 43.

Ortopédikus habszivacs

Minőség:nagyon Jó,35kg/m3
Keménység:kissé kemény, 43
Szín : zöld.


Ez már igazán jó minőségű habszivacs,  ! Magyarország legkedveltebb habszivacsa. Ajánlott mindekinek aki szereti a kissé kemény ülési vagy fekvési komfortot és igényes a minőségre. Alkalmas ágymatracnak, fedőmatracnak, különböző kárpitozott bútorok ülőfelületének kialakítására. Kerti bútorok, hintaágyak minőségi szivacsbetétjének is tökéletes.  Minimum 10 évig megőrzi rugalmasságát, formáját, nem gödrösödik.

Szivacs neve: BLO 50.
Ortopédikus habszivacs
Minőség:legjobb,40kg/m3
Keménység:kissé kemény,50
Szín : kék.


Ez a habszivacs a szivacsok Mercedese. Használják önmagában, vagy hideghabokkal kombinálva. Alkalmas mindenhez és mindenhova ahol minőséget akarnak létrehozni. Ágymatracnak, fedőmatracnak, kanapék vagy konyhai székek, padok ülőfelületének kialakításához.  Mivel kissé kemény, de nagyon sűrű, ezért a nagyteherbírású réteges matracok alsó támasztó rétegeként is kedvelt. Deformáció mentes élettartama minimum 10- év.

Szivacs neve: KSA 50.
Kemény habszivacs
Minőség :jó,32 kg/m3
Keménység:  kemény,50
Szín : szürke.


Jó minőségű, kemény ortopédikus habszivacs. Alkalmas mindenhová, ahol az átlagnál keményebb és tartósabb felület kialakítása a cél. Keményebb matracok alapanyaga. Használható önmagában vagy puhább típusokkal kombinálva. Nagy sűrűsége miatt az átlagnál hosszabb élettartamú.

Szivacs neve: KFE 60.
Kemény habszivacs
Minőség:nagyon jó,40kg/m3
Keménység:extra kemény,60
Szín : fehér.


Ez a legkedveltebb kemény szivacs. Nagyon kemény, nagyon jó minőség. Formáját deformáció mentesen 10 évig megtartja. Gerinc és mozgásszervi betegségekben szenvedők kedvenc típusa. Alkalmas ágyak, kanapék, székek ülő vagy fekvőfelületének megemelésére. Keménysége miatt a rajta fekvő, ülő személy csak minimális mértékben süllyed be a felületbe. Fedőmatracként alkalmas a régi, egyenetlen felületek feljavítására már 5-7 cm. vastagságban is. Nagy testsűrűsége miatt alkalmas extra teherbírású ( 100 kg. feletti testsúly ) matracok, ágyak készítéséhez is.

Szivacs neve: ORG 78.
Kemény habszivacs
Minőség :legjobb,50kg/m3
Keménység:legkeményebb,78
Szín : narancs.


Ez a legkeményebb és legsűrűbb habszivacs. Mindent kibír ! Alvásra csak fakíroknak ajánljuk. Alkalmas elsősorban vendéglátóipari, vagy iroda-várótermi felhasználásra, éttermi székekhez, irodai székekhez stb. mindenhová ahol extra igénybevétel lehetséges. Például ez a szabvány a Mc.Donald's éttermekben is. Sűrűsége miatt igen hosszú élettartamú, formáját, deformáció mentesen 10 évig megtartja, intenzív igénybevétel esetén is.

Szivacs neve: VISCOLINE   
Emlékező habszivacs
Minőség:Kiválló,50!kg/m3
Keménység:nagyon lágy,18
Szín : dohány.

Ágymatracok készítéséhez használják. Különböző sűrűbb, keményebb habszivacs vagy hideghab tetejére ragasztva, 2-3-5-7-10 cm. vastagságban, nagymértékben növeli a kényelemérzetet, meggátolja a felfekvési sebek kialakulását. Számtalan kapcsolódó kedvező élettani hatása ismert.
50 kg/köbméter sűrűségű, ami nagyon jó minőség, a forgalomban lévő 20-25 kg./ köbméter sűrűségű matracok illetve fedőmatracokkal szemben.

Szivacs neve: GRAFIT 30.
HIDEGHAB
Minőség:nagyon jó,35kg/m3
keménység : puha,30
szín : vil. kék.


Nagy sűrűsége már alkalmassá teszi önálló matracként vagy fedőmatracként történő használatra, de leginkább keményebb habszivacsok tetejére ragaszva 3-5-7 cm. vastagságban használják, azon felületek kényelemérzetének javítása érdekében.
Az átlagosnál puhább, ezért a puha, lágy ülési vagy fekvési komfortot kedvelők válasszák !
A hideghabok a XXI. század habszivacsai, rugalmasabbak, kényelmesebbek mint a hagyományos habszivacsok.
Élettartamuk duplája mint egy hagyományos habszivacsé !

Szivacs neve: WHITE 36,
HIDEGHAB
Minőség:nagyon jó,35kg/m3
keménység : átlagos,36
Szín : fehér.


Ez a legkedveltebb hideghab. Minőségi, drága matracok, ülőgarnitúrák gyártásához használják. Nagy pontrugalmassága miatt a rajta történő alvás igazán pihentető.
Alkalmas mindenhová, ahol minőségi fekvő vagy ülőfelület kialakítása a cél, átlagos felületi keménység mellett.
Nagy pontrugalmassága miatt az ajánlott vastagság 15-18 cm.
A hideghabok a XXI. század habszivacsai, rugalmasabbak, kényelmesebbek mint a hagyományos habszivacsok.
Élettartama duplája mint egy hagyományos habszivacsé !

Szivacs neve:AVOKADO 44.
HIDEGHAB
Minőség:nagyon jó,37kg/m3
keménység : kemény,44

Szín : halvány sárga.


Nagyon jó minőségű hideghab! Alkalmas ágymatracnak, fedőmatracnak, kárpitozott bútorok ülőfelületének kialakítására.
Nagyon sűrű, ezért az átlagos élettartama meghaladja a 10 évet.
A nagy sűrűsége mellett szuper rugalmas is, alkalmas 100 kg. nál nehezebb testsúly esetén is tökéletes ágymatracként funkcionálni.  
A hideghabok a XXI. század habszivacsai, rugalmasabbak, kényelmesebbek mint a hagyományos habszivacsok.
Élettartama duplája mint egy hagyományos habszivacsé !

Szivacs neve : CF-35 Lángmentes
A nem lakossági célú kárpitozott bútorok, ágyak elkészítésénél, tűzvédelmi előírás a lángmentesített szivacsok használata !
Tehát vendéglátó helyeken, panziókban, irodákban és minden nyilvános helyen, a kárpitozott bútorok, csak lángmentesített szivacsból készülhetnek.
A lenti szivacsok megfelelnek az ide vonatkozó előírásoknak. Égéstechnikai minősítésük :

BS 5852

Heterogén, apríték szivacsok.

Az úgynevezett heterogén habszivacsok a normál habszivacsoknál kevésbé rugalmasak, viszont sűrűségük nagyobb, kiválóan alkalmasak szalagpadlók alá , hő és hangszigetelésre, teherhordásra, csomagolásra, de például a tatamik   is heterogén szivacsból készülnek.

Fizikai tulajdonsága miatt a heterogén szivacstípus egyben hőszigetel, hangszigetel a párát áteresztő tulajdonságú.
Az aljzatra fektetve közvetlenül ráfektethető a laminált, vagy szalagparketta, így akár 5-10 cm szigetelőréteg is kaialkítható.

Ezek az anyagok magas térfogatsúlyúak és kemények. Magas ütéselnyelő képességük miatt használják edzőtermekbe ütő vagy rugó falnakhoz, nagy súlyok csomagolásához vagy járműipari szigetelésre is.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz