Habszivacsok tulajdonságai rövid - 50 féle matrac

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Habszivacsok tulajdonságai rövid

HAGYOMÁNYOS, ORTOPÉDIKUS HABSZIVACSOK

A szivacsokra tudunk több féle huzatot is készíteni. A huzatokat megnézheted ..itt...

A bútoripar és matracgyártás modern alapanyagai. A sűrűbb, drágább típusok, tartósabbak, formájukat hoszabb ideig megőrzik.

-- Élettanilag semleges :
A poliuretán hab / habszivacs / élettanilag semleges, és elismerten nem toxikus . Az emberi testtel érintkezve nem oldódik, kopik, nem lép reakcióba és nem okoz vegyi vagy élettani elváltozást. A szerkezetében jelenlévő légbuborékok sokasága miatt, nyitott cellaszerkezetű, a rajta ülő vagy fekvő test párolgását nem akadályozza .

-- Ellenálló :
A  poliuretán habok tartóssan jól viselik a savas vagy lúgos közeget, a tartós nedvesség , szélsőséges időjárás sem okoz idő elötti elöregedést , használhatattlanságot.

-- Tisztítható :
A poliuretán habok jól tisztíthatók, moshatók vagy fertőtleníthetők.

-- Hangelnyelő :
A poliuretán haboknak nagyon jó a hangabszorpciójuk. Ez a tulajdonság még többszörösére növelhető ha piramis vagy tojás minták sokaságát marják a felületbe ./  Bővebben a hangszigetelő szivacsok menüpont alatt. /

-- Nem vezeti a hőt :
A poliuretán habok hővezetése az egyik legalacsonyabb , 0,04 w/mK !

-- Levegő és környezet :
Az álltalunk forgalmazott poliuretán habok szigorúan CFC mentesen , a nehéz fém vegyületek és AZO - szinezékek mellőzésével készülnek.
A poliuretán habok nem korrozívak, és nem teszik tönkre a vizeket . Égésük esetén a felszabaduló kritikus anyagok mennyisége nem több mint a szerves anyagok égésekor .

-- Gyártás :
A poliuretán habok habosítási technológiával készülnek.  Az alapanyagokat, / TDI, poliol, katalizátorok, stabilizátorok, szinezék / a keverőfejbe pumpálják , ahol azok összekeverednek és elindul a poliuretán képződés reakciója. A keverőfej az elegyet egy megfelelően kiképzett , folyamatosan előrehaladó konvejorra engedi , ahol beindul a habosodás. A habosodás a szalag végére érve eléri a végső egy méteres magasságot. A már kész tömböt még 12 óráig pihentetni kell ,ezalatt játszódnak le az utóreakciók és alakulnak ki a végleges habtulajdonságok.

Minőség

Vásárolj habszivacsot vagy szivacs matracot, minősített gyárból.
Német technológia, Német minőség !

Az egész gyártási folyamat zárt, szennyeződésmentes környezetben történik. A folyamatos minőségről számítógépes technológia gondoskodik. A gyártási folyamat és a végtermékek több minőségbiztosítási rendszer tanusítványát elnyerték.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz