habszivacsmatrac 2538 basic - Másolás - 50 féle matrac

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

habszivacsmatrac 2538 basic - Másolás

LIA
ORTOPÉDIKUS HABSZIVACS MATRAC

A LIA matrac, közepes keménységű, alap minőségű, 100% Basic 38 típusú hagyományos ortopédikus habszivacsból készül. Ez az a szivacs típus, amit általában szivacsként ismerünk. Olcsóbb bútorok, matracok készítésénél használják. Alacsony igénybevételhez és átlagos testsúlyhoz ajánlott. Élettartama jóval rövidebb mint a nagyobb sűrűségű habszivacs típusokból készült matracoké, de természetesen alkalmas a mindennapos használatra.
Gyerekágyba, hétvégi házba, vendégszobába, megfelelő típus.  

A matracok árai, nem tartalmazzák a matrachuzatok árát! Minden matracot megvásárolhatsz többféle huzattal, de akár huzat nélkül is.

A választható huzatokról O ITT O olvashatsz bővebben !

Két féle matrac vastagságból választhatsz. A vastagabb változat tartósabb, tulajdonságai jobban érvényesülnek, formáját, rugalmasságát hosszabb ideig megőrzi.

Ez a matrac típus is kipróbálható mintatermünkben, valamint megrendelhető egyedi méretben, vastagságban is !


Ortopédikus habszivacs matracnak nevezzük az új generációs klasszikus poliuretán hab matracokat. Ezek a matracok a XXI. század technológiájával készülő, univerzális termékek. A gyártás során a fizikai tulajdonságaik igény szerint változtathatók. A különböző típusok más-más tulajdonságokkal rendelkeznek, mint pl. keménység, sűrűség, rugalmasság. Minden esetben nyitott cellaszerkezetűek, segítik a test párolgását, antiallergének, meggátolják a mikroorganizmusok, élőssködők megtelepedését és szaporodását. Élettanilag semlegesek,  semmiféle reakcióba nem lépnek az emberi testtel, viszont könnyen moshatók, tisztíthatók.
A szivacs és hideghab matracok sűrűsége határozza meg a minőséget. ( pl. 30 kg/m3 )

A sűrűbb /nagyobb szám/ típusok tartósabbak, formájukat hosszabb ideig megőrzik.


Minőség

Vásárolj habszivacsot vagy szivacs matracot, minősített gyárból.
Német technológia, Német minőség !

Az egész gyártási folyamat zárt, szennyeződésmentes környezetben történik. A folyamatos minőségről számítógépes technológia gondoskodik. A gyártási folyamat és a végtermékek több minőségbiztosítási rendszer tanusítványát elnyerték.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz