egyedi matrac árajánlatkérő - 50 féle matrac

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

egyedi matrac árajánlatkérő

Egyedi matrac árajánlatkérő
INFORMÁCIÓS vonal :
06 70 425 1146

EGYEDI MÉRET :
A
Matracok menüpont alatt található minden matractípust megrendelhetsz egyedi méretben, formában és vastagságban.

EGYEDI FORMA : Lehetőség van egyedi formák kialakítására is. Például lakóautók, galériák, hajók, matracainak elkészítésére.

EGYEDI RÉTEGREND : Mi gyártjuk a matracokat. Meghatározhatod, hogy milyen rétegekből és milyen vastagságban álljon egyedi matracod. Mintatermünkben segítünk a döntésben, bemutatjuk neked az anyagokat, lehetőségeket !

KETTŐ AZ EGYBEN MATRAC : Mindenkinek más-más matrac a kényelmes. Ami neked jó, nem biztos, hogy a párodnak is megfelelő ! Nálunk rendelhetsz olyan matracot, aminek a két oldala más típus, de középen össze van ragasztva, tehát egy matrac (középen rés nélkül). Természetesen egy dupla matrachuzatban.

EXTRA TEHERBÍRÁSÚ MATRACOK : A kereskedelmi forgalomban kapható matracok átlagos testsúlyúaknak készülnek. Nálunk kipróbálhatsz és megrendelhetsz úgynevezett EXTRA TEHERBÍRÁSÚ matracokat is, amik speciálisan nagy sűrűségű anyagokból készülnek.

A kapcsolatfelvétel megkezdésekor autómatikusan elfogadod a vásárlási feltételeket és elismered, hogy megismerted a jogi nyilatkozatunkat, valamint az adatvédelmi tájékoztatónkat.

A vásárlási feltételeket, a jogi nyilatkozatot és az adatvédelmi tájékoztatást
--elolvashatod itt...--
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz