Szerkezetek

A DOMINOM elemes ülőgarnitúra család sajátossága, hogy az elemek egy úgynevezett lábasrács keretre épülnek fel.

Anyaguk keményacél zártszelvény, melyek ívhegesztéses technológiával kapcsolódnak egymáshoz. A lábasrács keretekbe extrúder présgépek préselik az alaprugózat szerepét betöltő gőzölt bükk farugókat, melyek biztosítják alvás és ülés közben a rugalmas alátámasztást.

Az alkalmazott keményacél alapanyag és a hegesztett kötések miatt, a DOMINOM ülőgarnitúrák tartóssága és strapabírása igen magas, a szerkezeti meghibásodások száma minimális.

A fenti keményacél szerkezet és gőzölt bükk keményfa rugózatot használjuk a DOMINOM ülőgarnitúrák ágyba építéseinél és elem, illetve fotel lábtartóknál is.

A beépített acél ágyszerkezet magas stabilitása és rugalmas derékalj alátámasztása miatt (a nyitható pót ágytagok is rugós változatban készülnek) az általunk gyártott minden típusú ágybeépítés alkalmas a mindennapi használatra.

A szinterezett felületkezelés megóvja az acélszerkezetet a külső behatásoktól és hosszú élettartamot biztosít.

szerkezet
szerkezet
szerkezet
szerkezet
szerkezet
szerkezet
szerkezet
szerkezet

Elemeire szétszedhető, ezért bármilyen szűk ajtónyíláson, folyosón vagy lépcsőfeljárón át is könnyedén szállítható.

A DOMINOM elemes ülőgarnitúracsalád központi elemei az úgynevezett lábasrács elemek.

A lábasrács elem egy önhordó keményacélból hegesztéses technológiával készült keret, mely magában foglalja a gőzölt bükkfából készült, önmagához és az acélkerethez préselt farugókat valamint azokat a kapcsolási pontokat melyek lehetővé teszik a karok, lezárók és támlák metrikus csavarkötéssel történő kapcsolódásának lehetőségét.

Ha az összeszerelt állapot nem teszi lehetővé a bútorelemek lakásba történő bejutását, lehetőség van az elemek szétszerelésére.

Kérjük, ha tudja, hogy előreláthatólag problémái lesznek a bútor lakásba történő bejuttatásával, kérje cégünk szakembereinek segítségét.

Az ülőgarnitúra elemei mind metrikus csavarkötéssel rögzülnek egymáshoz, illetve az alapkerethez, ezért a teljes szét és összeszerelés sem okoz a bútorban károsodást.

szerkezet
szerkezet
szerkezet
szerkezet
szerkezet
szerkezet