Ágybeépítések

Bármi is az elvárása vagy a lehetősége, minden igényét kielégíti az új Dominom elemes ülőgarnitúra család, mely tetszés szerint variálható, bővíthető, változtatható ráadásul a teljes értékű beépített ágyszerkezet és az ágyneműtartó funkció is tartozéka minden összeállításnak.

A rendkívül szigorú minőségi követelményrendszer (amit üzemünk megkövetel mind az alkatrész beszállítóktól, mind a saját alkalmazottjaitól) alkalmazása miatt a Dominom ülőgarnitúra családdal szembeni reklamációs kifogás rendkívül alacsony.

A Dominom ülőgarnitúrák Európa számos otthonában családtaggá váltak praktikusságuk, variálhatóságuk és megbízhatóságuk miatt.

Kérjük, tekintse meg Dominom ülőgarnitúra családunk ismertetőjét, és ha sikerült felkelteni érdeklődését, keresse mintatermeinket vagy viszonteladóinkat, ahol munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére.

Amennyiben módjában áll, hozzon magával lakásalaprajzot vagy pontosan, mérje meg a rendelkezésére álló helyet. A konkrét méretek ismeretében kollégáink számítógépes program segítségével megtervezik a szóba jöhető bútor-összeállítási variációkat a rendelkezése álló hely legoptimálisabb kihasználásának figyelembevételével.

A mechanika működése:

ágybeépítés
ágybeépítés
ágybeépítés
ágybeépítés
ágybeépítés
ágybeépítés
ágybeépítés
ágybeépítés
ágybeépítés
ágybeépítés
ágybeépítés
ágybeépítés
ágybeépítés
ágybeépítés
ágybeépítés
ágybeépítés
ágybeépítés
ágybeépítés
ágybeépítés
ágybeépítés

Több, mint tíz féle beépíthető ágyméret és ágytípus választható.

Akár 2m. 80cm-es ágyhossz, vagy 2m. 60cm-es ágyszélesség is elérhető a választott elemektől függően.

Az ágyszerkezetek minden esetben keményacél vázszerkezetre és gőzölt bükk farugózatra épülnek fel.

A keményacél vázszerkezet teszi lehetővé, hogy a DOMINOM ágybeépítés rendkívüli stabilitása és tartóssága miatt alkalmas mindennapos használatra (nem csak vendégágy)

Gőzölt bükk farugók a rugalmas alátámasztást teszik lehetővé, a felsőpárnázazat alatt, ezért a DOMINOM ágybeépítések teljes értékű ágyszerkezetnek minősülnek. Kényelmi szintjük megegyezik a hagyományos ágyakéval.

A rendkívül széles beépítési lehetőségek miatt alkalmas gyerekszobák kisméretű vagy egyszemélyes ágymegoldásainak kialakításától kezdve a 3-4 fős (2,60cm) szélességű „családi ágyak” kialakításán át, akár a világ legmagasabb embere (2,80cm ágyhossz) fekhelyének kialakítására is.

Az ágybeépítés megtervezésénél célszerű a szoba más berendezéseit is figyelembe venni (pl. televízió helyzete) mert az ágybeépítések iránya (fekvési irány) a választott elemektől függően 90° -onként módosítható.

A 60-as, 80-as, 120-as, 160-as és XXL elemek ágybeépítésénél az alvási irány párhuzamos az adott elem támlájával, a „Benz” típusú elemeknél viszont a támlára merőleges.

A 120 cm-nél szélesebb ágytag beépítéseknél a mozgatást rúgós tag beépítése teszi könnyebbé.