Kárpitok

Egy jó kanapénál, a szövet szövésének minősége és sűrűsége az egyik legfontosabb szempont. A tartósság az elemi szálak mennyiségétől függ egy-egy fonalban. Dominom ülőgarnitúrát bátran válasszon, hiszen minősége és tartóssága kimagasló, kényelmi szempontból sem utolsó, tisztítása egyszerű!

Alább megtekintheti a képeket a kárpitokról (Az Aste vagy a Sertex cégek képeire kattintva), de választani inkább személyesen érdemes! Négy árkategóriában kínálunk kárpitokat, így a bútorösszeállítások ára is változhat. Leggyakrabban választott a lemosható bőr kárpitunk, amit olyan lakásokba is ajánlunk, ahol kisgyermek vagy háziállat van.

Ülőgarnitúráinkra mintatermünkben izlésének megfelelő bútorszövetet választhat.

Cégünk az Aste és a Sertex bútorszövetkereskedők termékeit használja fel a tökéletes bútor elkészítéséhez. Lentebb, a képekre kattintva – a teljesség igénye nélkül – megtekintheti mindkét gyártó szövetmintáit típusonkénti bontásban. A tökéletes választáshoz azonban mindenképpen ajánljuk, hogy személyesen is győzödjön meg arról, hogy az Önnek legmegfelelőbb szövetet nézte-e ki.