A mai rohanó világban rendkívül fontos a nyugodt otthoni környezet megteremtése. Bútoraink hatalmas segítséget nyújtanak az otthoni kikapcsolódásban, a nyugalom megteremtésében.

Pihenési idő

Az ajánlott pihenési/alvási idők eltérhetnek, de a körülbelül 8 órát vegyük alapul alvásra. Ha ezt igyekszünk betartani, akkor életünk egyharmadát töltjük az ágyunkban, ezért rendkívül fontos, hogy ezt az időt a lehető legkényelmesebben töltsük el. Riasztó lehet ugyan, de ha belegondolunk így 30 éves életkorban 10 évünket a pihenésre fordítottuk. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ezt az időt csökkentenünk kéne, testünknek szüksége van a kikapcsolódásra. Sokat segít, ha a legjobb körülményeket biztosítjuk magunknak erre az időre.

Ezzel a gondolatmenettel csak ágyainkat, kanapéinkon, ülőgarnitúráinkon töltünk el. Ha ezek az ülőalkalmatosságaink nem megfelelőek, káros hatásaikat nem tudjuk kiegyenlíteni a kényelmes ágyainkkal.

Kényelem

A stressz kockázata jelentősen megnő, ha nem adjuk meg a testünknek a pihenés körülményeit a megfelelő kanapén, ülőgarnitúrán. Nem csak saját magunk, hanem családunk és vendégeink szempontjából is. Sokat számít, ha a beszélgetéssel töltött időt nem székeken ülve töltjük el.

Az igényeink sokféleségét a mai piac ezt természetesen megpróbálja kielégíteni. A Dominom Bútorháznál fontosnak tartjuk vásárlóink egyedi igényeit, ezért ingyenes lehetőséget biztosítunk a bútortervezésre.

Szakembereink szívesen segítenek, hívjon minket bizalommal vagy látogasson el mintatermünkbe!